Share

În mandatul 2020-2024, primul comunei Miroslava, Dan NIȚĂ își propune să investească în infrastructura rutieră și a utilităților, în școli, în parcuri și în industrie.

În perioada 2016-2020 a fost alocată suma de 40.000.000 euro doar din fonduri europene. 

Astfel, Dan NIȚĂ își propune să înființeze piste pentru biciclete între toate localitățile comunei, să finalizeze 38 de săli de clasă doar pentru grădinițe, să construiască o școală nouă în Valea Adâncă și să amenajeze în parteneriat cu Federația Romana de Tenis, cel mai mare complex de tenis din estul Europei.

”Pentru perioada 2020-2024 ne dorim înființarea de piste pentru biciclete între toate localitățile comunei. Pe lângă drumul european, ne dorim să avem o pistă cel puțin până la ieșirea din comună.

Legat de infratructura educațională, vom avea 38 de săli de clasă doar pentru grădinițe la finalul anului 2021. În jur de 500 de copii vor putea fi instituționalizați aici. Anul viitor vrem să finalizăm lucrările de la Școala Mare, Scoală de la Ciurbești și Proselnici. Vrem să construim o școală nouă în Valea Adâncă, dar acolo nu avem o suprafață de teren. Sperăm să găsim 5.000 de m.p.  pe care să putem să îi cumpărăm.

Suntem într-un protocol de colaborare cu Federația Romana de Tenis, împreună cu marele tenismen Ion Țiriac. L-a încântat locația pe care am prezentat-o, practic el a inițiat proiectul, noi doar i-am oferit zona. Lucrările vor începe anul viitor, vor fi amenajate 6-10 terenuri de tenis. Va fi cel mai mare complex de tenis din estul Europei”, a declarat Dan NIȚĂ.


Share
Citeste si   UMF IAȘI a participat la CONFERINȚA universităților de medicină din FRANȚA
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ