Share

Halloween. Plimbare printre morminte în Iași. Printre curajoși au fost și copii

Mai mulţi tineri din Iaşi au ales să petreacă ajunul de Halloween printre morminte. Iniţiativa a venit din partea unei profesoare, care i-a dus pe curioşi într-un tur al cimitirului Eternitatea, la ceas de seară.

Tinerii au dat petrecerile şi costumele înfricoşătoare pe un Halloween cu tematică culturală, iar printre curajoşi au fost şi copii.

Citeste si   Cum înțelege Direcția Silvică IAȘI să "gospodărească" fondul FORESTIER! Piatra din albia RÂULUI dusă la proprietatea lui ALEXE!?

Experienţa inedită a început abia după ce temerarii au fost avertizaţi ca promenada va dura în total două ore şi poate deveni înfricoşătoare.

Opririle la cele mai importante morminte au fost completate de lecţii scurte de istorie. Pentru a alunga spiritele întunecate, copiii au aprins – fără teamă – lumânări în dreptul mormintelor.

Citeste si   Peste 10 persoane din PODU ILOAIEI sunt audiate într-un DOSAR PENAL de TULBURARE a ORDINII și liniștii PUBLICE

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ