ideall.ro

Liberalul Ciprian BOSTAN are o înțelegere tacită cu Primarul Chirica? 

Regizând un spectacol cu totul grotesc și de prost gust, Bostan se face că nu înțelege faptul că Organizația județeană a unui partid politic este singurul for decizional în relațiile cu terții, Consiliul local în cazul de față.

Și dacă nu înțelege atâta lucru cum vrea acest politician să îi reprezinte pe ieșeni în consiliul local???

Speța în care liberalul l-a susținut pe față pe Chirica s-a petrecut cu prilejul numirii unui nou consilier local al PSD in locul lui Gabriel Harabagiu

Ciprian Bostan i-a făcut jocul lui Mihai Chirica deși, cu siguranță situația i s-a explicat destul de clar în interiorul PNL.

sensodays.ro

Cu bună știință, Ciprian Bostan a votat pentru blocarea acestei decizii în prima ședință a Consiliului Local când, potrivit legii, această înlocuire ar fi trebuit să se producă.

În acest moment, chiar dacă decizia se va lua în următoarea ședință de CL, ea va fi cel mai probabil atacată de executivul primăriei Iași pentru că va încalca prevederile legale. Va fi atacată deoarece trebuia luată în prima ședință de la excluderea lui Harabagiu. Este posibil ca întregul algoritm de funcționare din consiliul local să fie dat peste cap din cauza acestei situații. Până la urmă nu este respectat rezultatul alegerilor din 2016!

La o asemenea situație gravă, Bostan iese cu explicații puerile care îl etichetează ca fiind de o ipocrizie rar întâlnită!

Pe principiul toată lumea-i proastă numai eu sunt deștept, Bostan care îl sprijină direct pe Chirica în consiliul local și apoi trimite un comunicat în care susține că nu va face nici un fel de troc cu Primarul!

BOSTAN: Pentru o informare corectă a opiniei publice în legatură cu decizia mea legata de numirea unui nou consilier local al PSD in locul lui Gabriel Harabagiu, in calitate de membru in Comisia de validare a consilierilor locali, fac urmatoarele precizari

– din cei 5 membri ai comisiei de validare, în mod straniu astazi am fost prezenti doar 3.
– am preferat sa stau deoparte in acest razboi dintre taberele din PSD Iasi pentru ca nu consider ca vreuna dintre ele are drept scop binele si dezvoltarea Iașului.

Bostan s-a abținut pe baza unei decizii a Biroului Executiv unicipal al PSD

Decizia mea de abtinere a fost motivata de faptul ca am primit un Proces Verbal al Biroului Executiv Municipal al Partidului Social Democrat (nr.1987 din 08.02.2018), in care este precizat faptul ca membrul PSD care trebuia sa il inlocuiasca pe Gabriel Harabagiu a fost exclus in luna Februarie 2018 din organizatia PSD.
– nu am vrut sa girez, prin cunoastere incompleta o eventuala numire care ar fi putut fi anulata ca fiind nelegala si interpretata ca un ajutor dat PSD-ului.
– nu am vrut sa fiu nici impotriva validarii, pentru a nu fi considerat un ajutor dat primarului Mihai Chirica, care face tot posibilul pentru a-si conserva puterea absoluta in Primaria Municipiului Iasi.
– am cerut o adresa oficiala de la PSD Iasi care sa confirme calitatea de membru in organizatia municipala, iar daca va fi trimisă, voi fi de acord cu validarea acestuia.

Nu am facut si nu voi face niciodata nici un fel troc nici cu PSD si nici cu primarul Mihai Chirica

Nu îl consider un primar competent si cu viziune, fiind preocupat doar de propriile interese si propria imagine si mai putin de interesele iesenilor.
In orice situatie voi fi pus si de acum încolo sa aleg intre doua lucruri rele, voi prefera sa ma abtin si voi face tot posibilul ca dominatia PSD si acolitilor acestora in Primaria Iasi sa inceteze, iar la Palatul Roznovanu sa vina o echipa liberala cu adevarat competenta, care sa schimbe in bine functionarea Primariei, susține Ciprian Bostan, consilier local al PNL Iași.

evomag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ