Share

Pomul de Crăciun poate lua foc ușor, dacă nu avem grijă la anumiți pași. Cum evităm izbucnirea unui incendiu, mai ales că pomul poate fi inflamabil

E indicat să nu alegem unul uscat, la rădăcină să îi punem apă și să pulverizăm apă cu atomizorul din când în când. Priza în care se află instalațiile de Crăciun nu trebuie supraîncărcate. Nu folosiți prelungitoare ieftine sau improvizate, pagubele vor fi mult mai mari în cazul unui incendiu!

Citeste si   Ce spun primarii IEȘENI după finalizarea ALEGERILOR LOCALE? Dan NIȚA: „În noul mandat vom încerca să schimbăm fața comunei noastre”

Aveți grijă ce instalație de luminițe puneți în pom, și ea trebuie să fie de calitate.

Radiatoarele pot fi o problemă serioasă în apropierea Crăciunului. Atenție sporită la toate sursele de foc! Trebuie să luați în calcul tot ce se află în raza bradului de sărbători, nu aprindeți lumânări și dacă o faceți, nu le lăsați niciodată nesupravegheate.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Atenție dublă dacă aveți animale de casă sau bebeluși, la cine ar putea dărâma pomul, lângă o sursă de foc sau căldură.

Paza bună trece primejdia rea! Luați în calcul toate riscurile, pentru a nu transforma Crăciunul de poveste într-un coșmar.

Nu apelați la meșteri autodidacți, ci doar la specialiști certificați, nu improvizați, siguranța și viața sunt mult mai importante!

Citeste si   Rezultate dezastruoase pentru Camelia GAVRILĂ și Maricel POPA! Se cere DEMISIA celor doi

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ