Share

Scrisoarea fetiței de clasa a șaptea din localitatea Șuletea nu l-a emoționat doar pe primar. În câteva zile, zeci oameni au sărit în ajutorul copiilor. Gabriela și frații ei au primit telefoane, dar și ceilalți elevi din comună care nu puteau să participe la cursurile online.

“I-am scris ca sunterm sase copii si ca ne chinuim sa facem lectiile pe rand.Daca ar putea, i l-as plati in rate, cand iau alocatia”, a spus fetita.

“Nu am stiut nimic, chiar m-a surprins cand a venit si mi-a spus aseara ca i-a scris dl primar sa-i dea un telelfon. Noi nu ne-am permis. Suntem multi, venituri mici, sotul lucreaza doar la magazin, singurul venit al casei”, a spus mama copilei.

Emoționat de gestul fetiței, primarul a făcut publică scrisoarea. Pe lângă ajutorul pentru eleva care i-a scris, alți zeci de elevi din localitate au primit tablete și telefoane.

“Este un copil bun, invata bine, care face parte si din ansamblul nostru de dansuri. Si m-a emotionat profund, mai ales ca a facut acest lucru fara sa stie parintii. Chiar ieri au venit de la Iasi cineva la fetita i-au dat un telefon nou, in cutie. Copiii sunt toti buni, toti copiii familiei sunt buni la scoala”, a spus Ciprian Robert Tamaş, primarul comunei Şuletea.

La şcoala din Şuletea sunt 30 de elevi care nu au tabletă, laptop şi nici măcar telefoane pentru a putea interacţiona cu profesorii. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ