Share

Luni începe modernizarea a 21 spaţii de joacă

Primarul Chirica a controlat echipamentele care vor fi montate în cele 93 de amplasamente incluse în programul municipal de reabilitare, modernizare și înființare de spații de joacă.

Edilul a dorit să verifice personal calitatea acestor echipamente înainte de a semna ordinul de începere, cu data de luni, 13 noiembrie a lucrărilor la primele 21 spații de joacă incluse în program.

„Imi propun ca, după finalizarea lucrărilor la aceste 93 de spații de joacă, să începem un nou program de modernizare, pentru încă 100 de amplasamente”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Suprafaţa totală a celor 93 de amplasamente care vor fi modernizate este de 31.552 de metri pătraţi, din care suprafaţa terenurilor de sport este de 2.834 de metri pătraţi. Printre spațiile incluse în program se numără grădiniţe, creşe şi locuri publice unde deja funcţionează locuri de joacă, dar și unele noi.

Citeste si   VIDEO l Conducerea PSD exclude posibilitatea unei ÎNFRÂNGERI la IAȘI

Pe lista Primăriei se află spaţii de joacă pentru copii aflate în toate zonele oraşului, precum Podu de Piatră, Cantemir, Oancea, Copou, Centru, Tătăraşi, Baza 3, Bularga, Nicolina, Cetăţuia, Mircea cel Bătrân, Alexandru cel Bun, Canta şi Păcurari.

Pe aceeaşi listă se află şi locurile de joacă ale grădiniţelor cu program normal nr. 1 şi 20, ale grădiniţelor cu program prelungit nr. 1, 6, 12, 13, 26, 27 şi „Sf. Sava” şi al creşei nr. 6 din aleea Decebal, precum şi Grădina Copou şi esplanada Oancea. În municipiul Iaşi sunt amenajate 220 de locuri de joacă.

Citeste si   O treime dintre ANGAJAȚII din mediul URBAN au simțit că ANGAJATORUL s-a apropiat de ei în perioada PANDEMIEI

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ