Share

Mihaela Abaza, politista din Iasi care a suferit un accident grav chiar in incinta Inspectoratului Judetean de Politie, este in continuare internata la spital, in stare grava. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste recuperarea tinerei.

Joi, in jurul orei 9:20 Mihaela Abaza a cazut pe scari si s-a lovit extrem de puternic. La ora 9:21 unul dintre colegii politistei a cerut ajutorul medicilor.

Mai multi politisti si cetateni care au aflat despre acest accident au mers la centrul de transfuzii si au donat sange. Mihaela Abaza a pierdut mult sange, insa acum medicii au reusit sa ii stabilizeze starea. Practic, evolutia starii ei de sanatatea stationeaza.

Atat politistii din Iasi cat si apropiatii Mihaelei spera intr-o minune. Atat in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi cat si in mediul online a fost o adevarata desfasurare de forte. Colegii Mihaelei au numai cuvinte de lauda despre ea. Toti spun ca este o profesionista desavarsita si o mama devotata.

Mihaela Abaza este mama unui baietel de doi ani. Pentru intreg Inspectoratul Judetean de Politie accidentul Mihaelei este de neexplicat. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca dintr-o banala cazatura sa se ajunga pana aici. Accidentul Mihaelei este acum anchetat de catre colegii ei. Este vorba despre un accident de munca nefericit, iar acum politistii trebuie sa afle ce s-a intamplat.

Exista voci din interiorul Inspectoratul Judetean de Politie Iasi care spun ca Mihaelei i s-ar fi facut rau inante sa cada, iar alte voci spun ca politista s-ar fi impiedicat. Cert este ca Mihaela Abaza are nevoie de noroc. In urma unor astfel de cazaturi oamenii se pot reface in totalitate sau pot ramane cu sechele pe viata. Mihaela Abaza trebuie sa se faca bine si sa-si continue activitatea de politist si cel mai important sa fie in continuare mama, conform stirilekanalD.ro

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

2 COMENTARII

  1. Miha, fa-te bine. Ai un baietel superb, care are nevoie de tine. Te astept sa vorbim, ca acuma 3 luni, despre copii nostri.
    Te pup! ?❤️

LĂSAȚI UN MESAJ