Share

Uneori rutina zilnică sau micile divergenţe în cuplu ne determină să ne înşelăm partenerii. Totuşi, ceretătorii sunt de părere că acest lucru poate fi evitat.

Atunci când suntem hotărâţi să rămânem alături de o persoană pentru tot restul vieţii, trebuie să realizăm faptul că la un moment dat ideea de a face sex exclusiv cu acea persoană, poate deveni plictisitoare. Totuşi, acest lucru poate fi evitat. Problema apare atunci când luăm prea tare în serios ideea că trebuie să petrecem cât mai mult timp cu partenerul pentru a ajunge la un nivel ridicat de intimitate în cuplu şi într-un final să ne bucurăm de o relaţie sexuală perfectă.

Citeste si   Horoscop 12 august. O colaborare îți aduce bani frumoși. Șanse de reușită pe toate planurile

Dacă vorbim despre o relaţie de lungă durată, atunci cea mai mare piedică ar fi cele două componente opuse pe care ni le dorim. Pe de o parte vrem să ne simţim în siguranţă alături de partener, iar pe de altă parte, vrem să păstrăm vie pasiunea şi aşa-zisul „foc al iubirii”. Acestea însă sunt două extreme diferite care în cele mai multe cazuri, nu pot fi prezente simultan într-o relaţie.

Citeste si   După ecografie, a împietrit: "E copilul diavolului! Mi se uită direct în suflet!" Ce purta în pântec

Cheia ar fi capacitatea de a-ţi păstra independenţa. Cunoaşte oameni noi şi nu îţi pierde capacitatea de socializare. Atunci când partenerul te va vedea într-o astfel de postură, îşi va dori să te păstreze doar pentru el şi, respectiv, viaţa sexuală se va îmbunătăţi.

Acceptă faptul că a face sex cu aceeaşi persoană pentru tot restul vieţii tale – exceptând cazul în care persoana eşti tu – este greu şi, uneori, chiar plictisitor. Dar nu imposibil.

Citeste si   Apa unui lac din România s-a înroșit, peste noapte. Cum se explică fenomenul 

”Cel mai important ar fi să nu priviți sexul ca pe un mod de eliberare a ”dorinței”, ci ca pe un mod de creație. Atâta timp cât aveți un impuls creativ și idei creative, nu vă veți plictisi niciodată”, a spus Paul Jenner în cartea sa ”Sex ca la carte”.

Ține minte, nu fă sex numai cu o prezență fizică, fă sex cu sufletul. Chiar dacă nu faci acest lucru mot-a-mot, ar trebui cel puțin să te gândeşti la frumusețea interioară a persoanei, care e foarte importantă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ