Share

Ce simte un bărbat când dorește o femeie: semne că ești aleasa lui

Dacă inima iubitului tău e animată de aceleași sentimente contradictorii, iar mintea sa e plină de tine, cum îți dai însă seama ca ești sufletul său pereche și nu doar o aventură trecătoare? Comportamentul său ți-o va divulga. Semnele de mai jos îți arată că te vrea!

Citeste si   Termină anul în lacrimi amare: zodia blestemată de soartă

Vezi cum îți dai seama că tu ești cea care l-a pus pe jar!

E sincer cu tine. Dacă îți spune verde în față că ești aleasa sa și că își dorește o relație monogamă și exclusivistă cu tine, de ce mai ai dubii și te întrebi ce simte un bărbat când dorește o femeie?

Citeste si   O fotografie cu Constantin Brâncuși, alături de câinele său, vândută cu 14.000 de euro la o licitație

Vrea să știe totul despre tine. Dacă pur și simplu gravitează în jurul tău și îți pune întrebări nonstop, înseamnă că însemni mult pentru el.

Își ține promisiunile. Nu uită niciun angajament luat către tine și le respectă pe toate cu sfințenie? E clar, e de păstrat.

Îți arată că ești prioritatea sa numărul unu. Nu doar vorbele contează (și poate să le aibă la purtător pe cele mai dulci), dar și faptele. Dacă îți arată constant că ești aleasa sa, nu mai ai de ce să te îndoiești. Citește continuarea

Citeste si   Horoscop 28 octombrie. Zodia care este părăsită de toți. Trece prin cea mai neagră zi și este abia începutul

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ