Share

Iată ce spune grupa ta de sânge despre tine:

GRUPA 0I

– Personalitatea este una puternică, un instinct de supraviețuire și spirit de competiție. Purtătorii acestei grupe au aptitudini de lider, dar pot fi egoiști și aroganți.- Dieta ideală – trebuie să fie bogată în proteine și săracă în carbohidrați. Se recomandă în special carnea de pui.- Exerciții fizice – Se recomandă practicarea sistematică a exercițiilor aerobice, care combat stresul și insomnia.- Potențialele riscuri pentru sănătate – alergii, ulcer, artrită.

Citeste si   Zodiile de femei care vor cunoaște succesul. Sunt cele mai ambițioase

GRUPA A II

– Personalitatea persoanelor cu această grupă – sunt sensibili, delicați, se adaptează ușor. Aceştia evită situațiile conflictuale și se îngrijorează din orice.- Dieta ideală – Legume proaspete din abundență, cereale, paste făinoase. Carnea, produsele lactate trebuie evitate.

– Exerciții fizice – Se recomandă gimnastica de relaxare, precum yoga.- Potențialele riscuri de sănătate – cancer și boli de inimă.

GRUPA B III

– Persoanele cu această grupă de sânge sunt foarte echilibrate, flexibile, creative. Uneori, pot fi superficiale sau chiar arogante.- Dieta ideală – Trebuie să se limiteze la consumul de cereale, fructe de mare și linte, deoarece acestea îngreunează digestia.- Exerciții fizice – aerobic sau yoga.- Potențialele riscuri pentru sănătate – diabet, scleroză în plăci, poliatrită reumatoidă.

Citeste si   Vești bune - TIFF 2020 revine în această vară! Când are loc deschiderea festivalului

GRUPA AB IV

– Această grupă este foarte rară. Persoanele din această categorie au o charismă deosebită. Au un farmec și o popularitate aparte, pot fi lideri spirituali, vindecători.- Dieta ideală – Se bazează pe carnea de pește. Trebuie evitate ceapa, carnea de vită, grăsimile saturate, șunca și fasolea uscată.- Exerciții fizice – este foarte indicată gimnastica aerobică și tehnicile de relaxare, yoga.- Potențialele riscuri de sănătate – o combinație între factorii de risc pentru grupele A și B, cu precizarea că tipul AB este mai activ și mai puternic decât tipul A.

Citeste si   Cine este proprietarul TikTok. Fenomenul din social media a ajuns să valoreze peste 100 miliarde dolari

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ