Share

Miercuri seară, pentru a noua zi consecutiv, mii de oameni s-au adunat în Piața Victoriei din București pentru a protesta față de corupție și față de Guvernul Grindeanu. Pancarta unuia dintre demonstranți a devenit virală pe rețeaua de socializare Facebook.  

Un protestatar a mers, miercuri, în Piața Victoriei cu un mesaj pentru prim-ministul Sorin Grindeanu. “Sorine, clipește de două ori dacă vrei să te salvăm”, scrie pe afișul său.

O fotografie cu această pancartă s-a răspândit rapid pe Facebook, unde a strâns sute de aprecieri și de comentarii.

Citeste si   Florin Iordache este noul președinte al Consiliului Legislativ! Autorul OUG 13 a fost votat de 185 de senatori și deputați. Mandat pe VIAȚĂ

Aproximativ 10.000 de persoane au protestat în Piața Victoriei, miercuri seară, față de Guvern și față de PSD, în ciuda ninsorii și a vântului puternic. În același timp, la Cotroceni a avut loc o contramanifestație – un miting de susținere a Cabinetului Grindeanu, pentru a patra zi consecutiv.

La aceasta a mers și președintele Klaus Iohannis, cu intenția de a discuta cu cei care-i cereau demisia, însă oamenii au refuzat dialogul cu el. În schimb, s-au îmbrâncit, i-au strigat să plece din țară și l-au huiduit.

Citeste si   Ludovic Orban, consultări cu reprezentanţii sectorului cultural independent. Scheme de ajutor de stat dedicate actorilor independenţi, în lucru

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ