Festivalul de sport și sănătate „CEA MAI MARE ORĂ DE SPORT” ajunge pentru prima dată la Iași

Sâmbătă, 11 august 2018, timp de 12 ore, Piața Palatului Culturii va îmbina armonios istoria, cultura și sportul.

Toți cei care doresc să participe la activități sportive în aer liber sunt așteptați la evenimentul care încheie ediția 2018 a festivalului organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu Smartatletic, GetFIT, BTL România, Crucea Roșie, Freewheel și Eboda.

Evenimentul reprezintă 12 ore de sport și mișcare în aer liber cu participare gratuită, clase de fitness susținute de unii dintre cei mai buni instructori naționali și internaționali, volei, baschet, ping-pong, shooting gate de fotbal, testări de vehicule electrice – trotinete, biciclete și motociclete electrice, mopede, hoverboard-uri și drift trike-uri, cursuri de prim ajutor, sesiuni de înfrumusețare și remodelare corporală și testări medicale, o cauză socială susținută de Fundația Telekom.

 

Festivalul „Cea mai mare oră de sport” este parte din campania „Mișcarea face bine” și are 8 ani de tradiție, perioadă în care a fost organizat în diferite orașe ale României.

Anul acesta, peste 35.000 de persoane au fost prezente la evenimentele organizate în Ploiești și Brașov.

„Festivalul de sport și sănătate „Cea mai mare oră de sport” nu este organizat întâmplător la Iași.

În perioada aprilie-mai 2018 am realizat studiul „Atitudini și comportamente ale românilor legate de sport”, prin care ne-am dorit să aflăm unde și-ar dori românii să aibă loc această inițiativă.

Orașul Iași a înregistrat un indice de preferință de 30,1% în rândul respondenților.

Suntem bucuroși că unul dintre cele mai mari orașe ale României a răspuns invitației de a fi gazda acestui eveniment și că putem să oferim locuitorilor din această regiune oportunitatea de a face mișcare în aer liber alături de profesioniști”, a declarat Ionela Păunică, Director Executiv, Fundația Telekom Romania și Expert PR, Telekom Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ