Share

Ştim că lămâile au multă vitamina C şi întăresc sistemul imunitar, dar ele au şi un efect spectaculos asupra digestiei.

Stimulează tranzitul intestinal şi favorizează eliminarea toxinelor din corp, de aceea ea este adesea un ingredient des folosit de către persoanele care vor să slăbească.Această dietă a fost creată de Stanley Burroughs, acum 50 de ani. Gândită pentru a curăţa corpul de toxine, ea are şi puterea de a reduce din greutate, deşi nu acesta a fost scopul pentru care a fost inventată iniţial.

Citeste si   Termină anul în lacrimi amare: zodia blestemată de soartă

Dieta se ţine timp de 10 zile. În tot acest timp, nu vei consuma nimic solid, numai 6-12 pahare de apă cu lămâie şi ceaiuri laxative. Pentru a prepara apa cu lămâie ai nevoie de:

– 2 linguri cu suc de lămâie proaspăt stors– 300 mililitri de apă plată– 2 linguriţe cu sirop de arţar organic– un vârf cu cuţit cu piper Cayenne pudră

Citeste si   O fotografie cu Constantin Brâncuși, alături de câinele său, vândută cu 14.000 de euro la o licitație

Dimineaţa, pe stomacul gol, înainte de suc, trebuie să consumi un litru de apă plată în care se amestecă două linguriţe cu sare de mare neiodată, scrie eva.ro. Apoi, pe parcursul zilei, se consumă între 6-12 pahar cu suc de lămâie de fiecare dată când simţi că îţi este foame. De asemenea, poţi să consumi şi ceai de mentă neîndulcit, dacă simţi nevoia.

Citeste si   Horoscop 28 octombrie. Zodia care este părăsită de toți. Trece prin cea mai neagră zi și este abia începutul

Seara, se bea o ceaşcă cu ceai laxativ.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ