„Dacă cineva poate fi traumatizat în 30 de secunde, de ce nu ar putea fi vindecat într-o zi, într-o oră sau într-un minut?” – Rick Wilkes, expert EFT

Tehnicile de Eliberare Emoțională, cunoscute sub abrevierea EFT, sunt tehnici neconvenționale

Acesea fac parte din noua grupă de metode de vindecare numită psihologie energetică, o metodă ce poate fi folosită de către specialiști pentru vindecare și de ne-specialiști pentru auto-vindecarea problemelor emoționale și fizice.

Eliberează-te de STRES! 12+1 tehnici simple și eficiente pe care le poți ÎNVĂȚA acum la IAȘI

 

De câțiva ani, această tehnică începe să fie folosită din ce în ce mai mult și în România pentru a trata anxietatea, atacurile de panica, depresia, fobiile, dar și pentru a liniștii certurile din familie, emoțiile înaintea unui examen sau a unei operații, amărăciunea în urma pierderii unei persoane dragi.

De asemena, EFT sunt folosite cu succes de antreprenori, freelanceri sau sportivi pentru a depăși blocajele psihice și emoționale care îi împiedică să atingă performanța.

Nicoleta Nistor este primul practician din România acreditat EFT și Matrix Reimprinting la EFT&MR Reimprinting Academy, UK:

„În urmă cu 3 ani am participat, la Bolton, în Anglia, la cursul de acreditare al lui Karl Dawson – inventatorul tehnicii Matrix Reimprinting (o tehnică derivată din EFT care merge mult mai în profunzimea emoției, ajungând exact la momentul care a cauzat blocajul emoțional). A fost o experiență nemaipomenită.

Eu foloseam deja EFT și învățam alți oameni să folosească aceste tehnici cu rezultate uimitoare, însă acolo am înțeles profunzimea metodei și am primit uneltele necesare pentru a gestiona orice tip de blocaj pe care îl întâlnesc în lucrul cu clienții mei.”

Intro EFT for You

Scurta introducere in Tehnicile de Eliberare Emotionala – EFT. Ce este EFT, de ce functioneaza?

Posted by EFT for You by Nicoleta Nistor on Montag, 29. Januar 2018

De peste 4 ani de când folosește Tehnicile de Eliberare Emoțională, Nicoleta a ajutat peste o mie de oameni să își îmbunătățească viața, fie că e vorba de sănătate, relații sau carieră

A lucrat cu oamenii fie în sesiuni individuale de coaching, fie în cadrul workshop-urilor pe diferite teme.

„Ce îmi place cel mai mult la aceste tehnici este faptul că sunt ușor de învățat și de folosit și au rezultate vizibile rapide”, ne-a mărturisit Nicoleta.

Nicoleta Nistor a susținut de-a lungul timpului și susține în continuare seminarii și workshopuri în care le vorbește oamenilor despre emoții, despre cum să le gestioneze astfel încât să ajungă să trăiască o viață împlinită. Luna aceasta va începe un turneu național în care va susține seminarii în diferite orașe ale țării pe cea mai actuală temă: stresul. În 22 martie va ajunge și la Iași ca să ne învețe ce să facem cu noianul de emoții negative și stres.

Cum au fost create tehnicile EFT

Scurta istorie a tehnicilor EFT: un kinetoterapeut, un psihiatru, un psiholog si apoi un inginer pun bazele unor tehnici revolutionare.

Posted by EFT for You by Nicoleta Nistor on Dienstag, 30. Januar 2018

De asemenea, la sfârșitul anului trecut a publicat cartea „Emoții sub lupă – Cum să îți transformi emoțiile pentru a avea succes în carieră și în afaceri”.

Este prima carte despre EFT si Matrix Reimprinting scrisă de un autor român

Este cu atâta mai valoroasă cu cât, pe lângă explicațiile științifice și descrierea tehnicilor, autoarea ne deschide un pic ușa cabinetului și ne împărtășește din cazurile clienților ei, transpuse în povești ușor de citit. Poveștilor le sunt intercalate metodele folosite, astfel încât, pe măsură ce trăiești poveștile personajelor din carte, poți lucra împreună cu ele, aplicând metodele descrise.

Ce probleme rezolva EFT?

Video-ul nr. 3 – Ce probleme rezolva EFT?

Posted by EFT for You by Nicoleta Nistor on Dienstag, 30. Januar 2018

EFT este o metodă foarte simplă, nedureroasă, neinvazivă, nu implică niciun medicament, nicio intervenție chirurgicală, nicio radiație. De fapt, este foarte diferită de medicina convențională și este ușor de învățat și de aplicat. De asemenea, poate fi folosită împreună cu alte terapii complementare, fiind lipsită de efecte adverse.

Suita de puncte EFT

In acest video iti spun care sunt punctele pe care le stimulam la nivel energetic atunci cand folosim EFT.

Posted by EFT for You by Nicoleta Nistor on Donnerstag, 1. Februar 2018

LĂSAȚI UN MESAJ