Share

Cei şapte tineri din Vrancea, majoritatea minori, arestaţi preventiv luna trecută, după ce au violat o copilă de 13 ani, au filmat totul și au postat apoi imaginile pe internet, au scăpat de arest.

Presupușii violatori au fost puși sub control judiciar de magistrații de la Tribunalul Vrancea, deși procurorii DIICOT care instrumentează șocantul caz au dispus prelungirea măsurii arestului preventiv

Citeste si   APARAT modern de LITOTRIȚIE EXTRACORPOREALĂ la Spitalul Clinic Dr. C. I PARHON! Investiție de 2.036.090 de lei

Copila a fost filmată în timp ce era violată, iar imaginile au ajuns pe internet, distribuite fiind pe o reţea de socializare chiar de către inculpaţi.

Deşi fapta a fost comisă la începutul anului, tinerii au ajuns în atenţia anchetatorilor câteva luni mai târziu. Atunci când tinerii ar fi început să-și trimită între ei pozele și să le distribuie prietenilor.

Citeste si   Începe TOAMNA cu un OUTFIT NOU! Descoperă COLECȚIILE de sezon în magazinele din PALAS

Cinci dintre tineri au fost reţinuţi în 11 octombrie anul acesta, iar alţi doi o zi mai târziu. Ulterior, cu toţii au ajuns la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare şi au primit mandate pentru câte 30 de zile, iar acum vor fi cercetați în libertate.

Dosarul cuprinde acuzații de viol, complicitate la viol, pornografie infantilă şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ