Share

Astăzi, în cadrul rubricii ”Interviul Săptămânii” o avem alături de noi pe Trandafira POSTEA, antreprenor și administratorul Depozitului de Legume și Fructe Iași.

Depozitului de Legume și Fructe Iași și-a început activitatea în urmă cu 10 ani. Începând de la a fi simpli producători și acumulând o experiență suficientă în distribuirea și aprovizionarea cu legume și fructe, au ajuns să fie principalii distribuitori din România.

Rep: Care a fost motivația din spatele acestei afaceri și care a fost sursa de finanțare în momentul deschiderii?

Trandafira POSTEA: Noi ne-am început activitatea în urmă cu 10 ani fiind simpli producători de legume și fructe. Ulterior, acumulând experiență și fidelizându-ne clienții am ajuns să fim distribuitori, acest lucru presupune colaborarea și cu alți producători locali și comercializarea produselor acestora.

Vindem în țară pe timpul întregului an, iar în timpul iernii importăm deoarece există cerere.

Rep: Cum ați reușit să vă mențineți clienții în toți acești ani?

Citeste si   În SPITALELE din municipiul IAȘI nu mai avem locuri la TERAPIE INTENSIVA! Carmen DOROBĂȚ: ”Suntem în CURS pentru a finaliza PROCEDURILE de completare numerică a PERSONALULUI medical”

”Clienții sunt un întreg subiect”

T.P: Clienții sunt un întreg subiect! Unii vin, alții pleacă, totul ține de preferințele lor. A existat o întreagă diversificare și pe acest segment.

Având în vedere că lucrăm cu diverși producători locali trebuie să mulțumim gustul fiecăruia.

Rep: Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, iar majoritatea antreprenorilor din România au fost afectați de pandemia de COVID -19. Cât de afectată a fost afacerea dumneavoastră în această perioadă? Au scăzut vânzările?

Principalul nostru obiectiv este mulțumirea clienților„

T.P: Într-o oarecare măsură putem spune că am fost afectați! Noi am muncit și vom munci mereu nu doar pentru profit. Principalul nostru obiectiv este mulțumirea clienților, având în vedere că aceștia sunt doar persoane juridice (restaurante, terase, pensiuni, hoteluri).

Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

Comenzile din online nu pot spune că au crescut, având în vedere că societățile au fost închise în perioada stării de urgență, respectiv alertă. Noi am încercat să ne continuăm activitatea și să menținem afacerea pe o linie de plutire.

Rep: Care au fost obiectivele la început de drum și care este elementul cheie în dezvoltarea pe acest segment?

Începuturile sunt grele, dar rezultatele de peste ani sunt pe măsură”

T.P: Răbdarea este necesară în deschiderea oricărei afaceri deoarece rezultatele sunt observabile în ani de zile. Dacă respectivul segment pe care și-l aleg nu dă rezultate, le recomand să aibă aceeași dăruire și putere să pornească pe un alt drum. Începuturile sunt grele, dar rezultatele de peste ani sunt pe măsură. Ca antreprenor trebuie să investești foarte mult timp.

Citeste si   38 unități de ÎNVĂȚĂMÂNT și 90 de CLASE au făcut lecții ONLINE în scenariul ROȘU la IAȘI

Rep: Aveți un mesaj pentru colegii și clienții dumneavoastră?

T.P: Clienților le doresc să vină mult mai des la noi să cumpere și să aibă încredere în serviciile pe care le oferim. Colegilor și tuturor celor care vor citi acest material le doresc multă sănătate în această perioadă și cât mai multă putere de muncă.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ