Târgul de universități RIUF are programe de studiu din nouă țări

The Romanian International University Fair (RIUF), revine joi, 28 martie a.c la Iași. Evenimentul va avea loc la Palas Congress Hall, din incinta Palas Mall, între orele 10 și 16.

Veți găsi informații despre peste 4.500 de programe de licență, masterat sau doctorat de la universități din 9 țări ca: Franța, Marea Britanie, Olanda, România sau Danemarca etc. Programele de studiu acoperă peste 15 domenii precum marketing, economie, business, arte, IT, hotel management, drept, geografie ș.a.

Ediția a XXIV-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în Iași, peste 50 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești. Toate acestea pentru a oferi vizitatorilor o imagine completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa. În plus, vizitatorii RIUF vor avea ocazia să participe şi la cea de-a șasea ediţie a conferinţei RIUF YouForum, unde vor fi prezenţi peste 20 de speakeri.

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.
Vor avea loc și prezentări susținute de reprezentanții universităților și instituțiilor prezente la eveniment. Pentru a participa la eveniment, este necesară înscrierea pe site-ul oficial RIUF unde veți găsi mai multe informații. Prețul participării la RIUF este de cinci (5) lei, iar biletele se pot achiziționa la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ