Share

Cel puţin patru persoane au decedat după ce nouă schiori au fost prinşi de o avalanşă care a avut loc în cursul dimineţii de luni în zona lacului Tignes din Alpii francezi, relatează cotidianul Le Figaro pe pagina electronică.

Echipajele de salvare încearcă acum să găsească schiori care au fost ingropaţi sub zăpadă în urma avalanşei.

Citeste si   SUA: Restricţii de circulaţie la Philadelphia, după două nopţi de violenţe (oficial)

Mai multe elicoptere participă la operaţiunile de căutare care se desfăşoară în afara unei pârtii aflate la înălţimea de aproximativ 2.100 de metri.

Echipele de salvare au anunţat că două persoane au fost salvate, dintre care una se află în stare critică, în timp ce trei oameni sunt în continuare dispăruţi, relatează cotidianul Telegraph pe pagina electronică.

Citeste si   Fostul preşedinte francez François Hollande pune în discuţie apartenenţa Turciei la NATO

Avalanşa s-a produs la altitudinea de 2.100 de metri într-o zonă aflată în afara pârtiei de schi a staţiunii Tignes, o destinaţie turistică populară aflată la frontiera franco-italiană.

Site-ul de ştiri Euronews relatează că schiorii explorau o zonă aflată în afara pârtiei de schi, fiind însoţiţi de un ghid local.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ