Share

Cu doar trei saptamani inainte de sarbatoarea Craciunului, este bine se puneti pe hartie ultimele detalii pentru un festin in toata regula, culinar, dar si decorativ. Si, pentru ca mai este destul timp, va invitam sa va inspirati din cateva accesorii decorative care cu siguranta vor face diferenta in casele voastre si vor atrage priviri curioase din partea oaspetilor

Cele cateva dintre cele mai frumoase decoratiuni de Craciun, pe care vi le prezentam mai jos, sunt toate inspirate din natura astfel incat sa o aveti mai aproape in perioada plina de bucurie si lumina.

Micile detalii care fac diferenta

Incepeti cu micile detalii care fac diferenta, usor de pregatit si de amplasat acolo unde va pofteste inima. O coroana pe usa de la intrare sau la geam tine mereu loc de bun venit si este un accesoriu care vorbeste raspicat despre ospitalitatea voastra.

Lumanari mesterite din busteni de mesteacan pentru un efect vizual puternic si plin de farmec, conuri si crengi de brad, frunze uscate, nuci, ghinde si castane, toate arajate cu gust astfel incat sa emane un aer de sarbatoare si sa imprastie putin din energia naturii. Cateva imagini va arata unde puteti ajunge cu putina migala si multa imaginatie.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ