Share

Iată care ar putea fi cele mai sigure plaje pentru această vară. Selecția se bazează pe diverse criterii, cum ar fi raportul scăzut de infecții cu coronavirus (de la 10 la 600 de ori mai puține cazuri), dimensiunea plajelor și numărul de metri pătrați disponibili pe plajă pentru fiecare persoană. Aceste plaje au fost selectate și datorită ofertei mari de vile private, apartamente turistice, hoteluri mici sau mijlocii.

Citeste si   Horoscop 6 iulie. Zodia care este tot mai aproape de un succes financiar răsunător

De asemenea, ele sunt localizate în apropierea spitalelor care nu au suferit supraaglomerație în timpul crizei sanitare. Din Grecia și Portugalia, până în Lituania și Polonia, lista include cele mai lungi plaje, unele de peste 100 de kilometri, unde „chiar și în vârful sezonului estival, păstrarea distanței nu va fi o problemă, pentru vacanțe sigure.”

Citeste si   Secretele murdare ale meseriei, dezvăluite de însoţitorii de bord. Ce se întâmplă în aer

Plaja Monolithi (Grecia)

Plaja principală din Preveza are 22 de kilometri lungime și până la 80 de metri lățime. Această plajă este cea mai lungă din Europa. Hotelurile și magazinele din Preveza se redeschid începând cu 1 iulie. Nu se solicită carantină.

Citește continuarea pe tabuhighlife.ro.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ