Share

Cele trei baze de agrement ale municipalității – Ștrandul Municipal, Plaja Nicolina și Baza de agrement Ciric se vor redeschide începând cu ziua de vineri, 19 iunie în condiții stricte de igienă și protecție sanitară.

La Ștrandul Municipal și Baza de agrement Ciric, prevederile legale stipulează, printre altele, obligativitatea asigurării unei suprafețe de minim 12 metri pătrați pentru fiecare utilizator, atât la plajă (pe șezlonguri), cât și în bazine, precum și a unei suprafețe de minim 7 metri pătrați în celelalte spații comune.

Capacitatea de primire a utilizatorilor a celor trei baze de agrement va fi redusă la mai puțin de jumătate

Astfel, Ștrandul Municipal va putea primi cel mult 215 persoane, iar în bazine nu vor putea intra mai mult de 125 de persoane în același timp.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

La plajele și bazinele din Baza de agrement Ciric vor avea acces cel mult 140 de persoane, din care 100 în zona bazinului pentru adulți și 40 la cel pentru copii.

La Plaja Nicolina vor avea acces maxim 300 de persoane, din care 150 în zona pentru femei și 150 în cea pentru bărbați.

Cele trei baze au organizat câte un sistem de programare telefonică a clienților, astfel, umerele de telefon pentru rezervări sunt următoarele:

Ștrandul Municipal – 0786.474.502

Baza de agrement Ciric – Piscina mică – 0786.474.513

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Baza de agrement Ciric – Piscina mare – 0786.474.514

Plaja Nicolina – 0786.474.519

Toate cele trei baze de agrement vor fi dotate cu șezlonguri suficiente pentru numărul limitat de beneficiari aferent stării de alertă. În vederea urmăririi traseului epidemiologic, la intrarea în baze beneficiarii vor fi legitimați și li se va nota numărul de telefon.

Pentru ca un număr cât mai mare de persoane în vârstă să poată beneficia de serviciile disponibile la Plaja Nicolina, acestea vor fi îndemnate să își programeze vizitele astfel încât să nu utilizeze baza mai mult de trei zile consecutiv, astfel încât și alte persoane să aibă acces.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „IAȘUL a fost CĂLCAT în picioare de guvernul LIBERAL!”

Întrucât, potrivit ordinului menționat, copiii cu vârsta sub 10 ani nu pot intra decât însoțiți de adulți, iar cei peste 14 ani se pot legitima cu cartea de identitate, copiii cu vârsta între 10 și 14 ani pot fi aduși la baze de către un adult, care își va lăsa datele de contact proprii.

Până în prezent Primăria Municipiului Iași, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, a făcut toate reparațiile, dotările necesare și acțiunile de igienizare și dezinfecție la cele trei baze și a asigurat fondurile necesare pentru asigurarea dezinfectanților pentru suprafețe și apa din bazine, măști și mănuși de protecție pentru angajați.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ