Share

Clipe de groază pentru trei tineri care au fost înțepați de albine ucigașe în Iași. Printre ei se numără și un adolescent de doar 13 ani, care a fost atacat de peste 100 de insecte.

Băiatul a fost transportat de urgență la spital pentru că a intrat în șoc anafilactic, însă medicii au reușit să-i salveze viața. Incidentul s-a petrecut în același loc, unde, luni, un bărbat în vârstă de 49 de ani a murit, după ce a fost înțepat de un roi format din sute de albine agitate. El a lăsat în urmă nouă copii minori.

O celulă de criză a fost convocată de autorități în comuna ieșeană Heleșteni, unde un bărbat a murit înțepat de sute de albine. În urma tragediei, edilul localității a cerut ajutorul prefectului județului Iași pentru a izola roiul de albine, care a făcut șapte victime, în ultimele două zile, notează newspascani.com.

La fața locului a fost trimisă o echipă de inspectori din cadrul Direcției Sanitare Veterinare Iași, care au apelat la apicultorii din localitate pentru a aduna insectele în stupi. Totodată, drumul care leagă satul Movileni de comuna Costești a fost închis.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ