Share

În cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mica, din Cornu Luncii, nu mai sunt cazuri de coronavirus în rândul beneficiarilor.

Acest lucru impune ridicarea carantinei! Ultimele teste efectuate în cadrul centrului au ieșit negative, iar ultimii trei beneficiari ai centrului de la Sasca Mică, care erau internați la Spitalul Județean Suceava au fost externați.

”Astfel, nici un beneficiar al centrului nu mai este infectat cu SARS-CoV-2. Ca urmare a acestei situaţii, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului solicită DSP Suceava inițierea procedurilor pentru ieșirea centrului din carantină”, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Suceava.

Centrul de la Sasca Mică a intrat în carantină la sfârșitul lunii aprilie având înregistrate peste 300 de cazuri de coronavirus.

242 de persoane internate în Centrul Sasca Mică au fost depistate cu coronavirus, de asemenea, 59 de angajaţi din cei 86 ai centrului au fost şi ei infectaţi la momentul testării în urmă cu o lună de către DSP Suceava. 

Personalul diagnosticat pozitiv a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, iar în locul angajaților bolnavi au venit cei aflați în izolare la domiciliu.


Share
Citeste si   Partenerii CHINEZI din Yinchuan ajută din nou SUCEAVA! 48.000 de MĂȘTI de protecție au ajuns în țară
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ