Share

Poliţiştii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal de lipsire de libertate, violare de domiciliu şi violenţă în familie. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, violare de domiciliu şi violenţă în familie.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 6 spre 7 august a.c., un bărbat de 44 de ani, împreună cu un tânăr de 22 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea şi locuinţa unui alt bărbat din comuna Ungheni. Ulterior, cei doi l-ar fi lovit pe tatăl bărbatului de 44 de ani, iar prin constângere fizică, l-ar fi condus şi ţinut, contrar voinţei sale, la locuinţa fiului său.

Citeste si   INVESTIȚIE în localitatea COMARNA! FERMIERII vor beneficia de o platformă pentru GUNOI DE GRAJD.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 august a.c., bărbatul şi tânărul bănuiţi de comiterea faptelor au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 12 august a.c., aceştia au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ