Share

Poliţiştii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal de lipsire de libertate, violare de domiciliu şi violenţă în familie. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, violare de domiciliu şi violenţă în familie.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 6 spre 7 august a.c., un bărbat de 44 de ani, împreună cu un tânăr de 22 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea şi locuinţa unui alt bărbat din comuna Ungheni. Ulterior, cei doi l-ar fi lovit pe tatăl bărbatului de 44 de ani, iar prin constângere fizică, l-ar fi condus şi ţinut, contrar voinţei sale, la locuinţa fiului său.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 august a.c., bărbatul şi tânărul bănuiţi de comiterea faptelor au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 12 august a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Cercetările continuă.

Cercetat de polițisti pentru furt calificat și tâlhărie calificată

Poliţiştii ieşeni au identificat un bărbat bănuit de furt calificat şi tâlhărie calificată. Acesta a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au identificat un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Pârcovaci, bănuit de furt calificat şi tâlhărie calificată.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 2 februarie a.c., în timp ce s-ar fi deplasat pe raza comunei Deleni, prin exercitarea unor acte de violenţă, acesta i-ar fi sustras 200 de lei şi telefonul mobil unei tinere. De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., acesta ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat din localitatea Pârcovaci, de unde ar fi sustras 750 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 august a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 11 august a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău şi Judecătoriei Hârlău, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Cercetările continuă.

 

Poliţiştii ieşeni au identificat un tânăr bănuit de tentativă la tâlhărie calificată. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au identificat un tânăr, de 26 de ani, din comuna Ciurea, bănuit de tentativă la tâlhărie calificată.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 21 iulie a.c., acesta i-ar fi oferit 100 de lei unei persoane pentru serviciile prestate, însă ulterior, prin întrebuinţarea de violenţe, ar fi încercat să ia banii înapoi.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 august a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 zile.

Cercetările continuă.

Urmărit internațional, depistat de polițiști

La data de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi și Biroului Urmăriri Iași au identificat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Iaşi, urmărit internaţional, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Acesta s-ar fi sustras executării pedepsei de 5 ani, 10 luni şi 7 zile închisoare, fiind condamnat pentru furt şi utilizarea ilegală a unor carduri bancare.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, acesta fiind reținut pentru 24 de ore şi depus în Arestul I.P.J. Iași, urmând a se dispune cu privire la extrădarea sa.

Manat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiștii ieșeni

La data de 10 august a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 10 luni închisoare, emis de Judecătoria Iaşi, pe numele unui bărbat, din comuna Ţibăneşti.

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, bărbatul a fost depus în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepsei.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ