Share

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de Conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere și Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 16 octombrie a.c., un bărbat, de 48 de ani, din comuna Ciurea, ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Ciurea, fără să deţină permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 21 octombrie a.c., acesta a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.
Acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ