Share

Poliţiştii ieşeni au identificat un bărbat bănuit de furt calificat şi tâlhărie calificată. Acesta a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au identificat un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Pârcovaci, bănuit de furt calificat şi tâlhărie calificată.

Citeste si   INVESTIȚIILE în comuna UNGHENI vor continua și în anul 2021! Primarul Iulian MARCU: „Continuăm DEZVOLTAREA comunei Ungheni”

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 2 februarie a.c., în timp ce s-ar fi deplasat pe raza comunei Deleni, prin exercitarea unor acte de violenţă, acesta i-ar fi sustras 200 de lei şi telefonul mobil unei tinere. De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., acesta ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat din localitatea Pârcovaci, de unde ar fi sustras 750 de lei.

Citeste si   ”Afacerea Spitalului de la LEȚCANI”, o BOMBĂ cu CEAS pentru Costel ALEXE?

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 august a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 11 august a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Citeste si   Încă 1.770 de DOZE se distribuie către 10 centre de VACCINARE din IAȘI

Cercetările continuă.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ