Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Iași și Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și uz de armă fără drept

La data de 1 decembrie a.c., polițiștii au surprins în flagrant delict patru bărbați, în timp ce vânau iepuri de câmp, pe timpul nopții, în comuna Brăiești.

Citeste si   "SĂNĂTATEA și SECURITATEA în muncă sunt întotdeauna PRIORITATEA noastră!" Măsuri STRICTE adoptate de către DELPHI

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie a.c., cei patru bărbați s-ar fi deplasat cu un autoturism, pe raza comunelor Lungani și Brăești, iar unul dintre ei ar fi împușcat 25 de iepuri de câmp, fiind ajutat de ceilalți bărbați.

Citeste si   Fața nevăzută a COVID – 19! ABUZURI ale patronului RADEANU asupra chiriașilor de la EGROS

Polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, o armă de vânătoare, 35 de tuburi cartușe și 16 cartușe. De asemenea, autoturismul care ar fi fost folosit la braconaj a fost indisponibilizat.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ