Share

Polițiștii ieșeni au identificat doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au identificat doi bărbați, de 36 de ani, ambii din comuna Miroslava, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 7 noiembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza comunei Ciurea, aceștia l-ar fi agresat fizic pe un tânăr, de 19 ani, tulburând totodată ordinea și liniștea publică.

Citeste si   Acuzații GRAVE ale Primarului CHIRICA. Cine sunt PERSONAJELE vizate?

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 noiembrie a.c., cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 14 noiembrie a.c., aceștia urmează să fie prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Citeste si   Conturi în BĂNCI, bunuri de LUX și VENITURI din diverse FIRME! Cu asta se ”LAUDĂ” unii dintre cei mai BOGAȚI aleși ai IAȘULUI

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ