Share

Poliţiştii ieşeni au identificat trei bărbaţi bănuiţi de furt calificat. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

La data de 29 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au identificat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 36 de ani, toţi din municipiul Iaşi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c., cei trei ar fi sustras 32 de role de membrană pentru izolaţie, din parcarea unui bloc din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 27.000 de lei.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 29 octombrie a.c., cei trei bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 30 octombrie a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Citeste si   (P) VASILE TOMA, senator PSD IAȘI: „Bugetul SĂNĂTĂȚII trebuie să CREASCĂ de URGENȚĂ! Pulsul sănătății este din ce în ce mai SLAB și mai RAR!”

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ