Share

Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Iași au efectuat două percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Un bărbat a fost arestat preventiv, iar altul a fost plasat sub control judiciar

La data de 18 mai 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi și  procurorii DI.I.C.O.T. – S.T. Iași au efectuat două percheziții, în județul Iași, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Citeste si   La IAȘI, începând de la 1 iunie, CFR Călători REPUNE în circulație TRENURILE SUSPENDATE

Anterior perchezițiilor, polițiștii au depistat în flagrant delict un bărbat care ar fi ridicat de la un curier un colet ce ar fi conținut substanțe cu efect psihoactiv.

În urma acțiunii, au fost ridicate 25 de grame de substanță pură psihoactivă, care ar fi fost necesară preparării unei cantități de aproximativ 500 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 451,34 de grame de substanță vegetală și bunuri care ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Citeste si   Comemorarea celor 4 eroi din IAȘI căzuți la datorie cu elicopterul SMURD în Republica Moldova

De asemenea, doi bărbați au fost conduși la audieri și față de unul dintre aceștia procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore, ulterior Tribunalul Iași dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, iar față de cel de-al doilea a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Citeste si   MĂSURILE întreprinse în judeţul IAȘI pentru a combate şi a ÎMPIEDICA răspândirea COVID -19

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ