Share

Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Iași au efectuat două percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Un bărbat a fost arestat preventiv, iar altul a fost plasat sub control judiciar

La data de 18 mai 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi și  procurorii DI.I.C.O.T. – S.T. Iași au efectuat două percheziții, în județul Iași, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Citeste si   EXPOZIȚIE de creaţie artistică FOTOGRAFICĂ “Tinerețe fără bătrânețe. Delta – Tărâm de poveste” la Iulius Mall IAȘI

Anterior perchezițiilor, polițiștii au depistat în flagrant delict un bărbat care ar fi ridicat de la un curier un colet ce ar fi conținut substanțe cu efect psihoactiv.

În urma acțiunii, au fost ridicate 25 de grame de substanță pură psihoactivă, care ar fi fost necesară preparării unei cantități de aproximativ 500 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 451,34 de grame de substanță vegetală și bunuri care ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Citeste si   STUDIU: Așteptările ANTREPRENORILOR din EUROPA cu privire la anul 2021

De asemenea, doi bărbați au fost conduși la audieri și față de unul dintre aceștia procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore, ulterior Tribunalul Iași dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, iar față de cel de-al doilea a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Citeste si   Mall-urile au lansat OFERTELE PROMOȚIONALE de Sărbători: Spaţiile comerciale sunt SIGURE din punct de vedere al MĂSURILOR de prevenție COVID-19

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ