Share

Curtea de Apel Bucureşti decide, marţi, dacă medicul Gheorghe Burnei va rămâne în arest la domiciliu, va fi arestat preventiv, la solicitarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti, sau va fi cercetat sub control judiciar.

Medicul Gheorghe Burnei a fost reţinut pe 10 decembrie de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care au cerut instanţei arestarea preventivă a acestuia pentru 15 fapte de luare de mită. Tribunalul Bucureşti a respins, în 11 decembrie, arestarea preventivă a lui Burnei şi a dispus plasarea în arest la domiciliu.

Citeste si   Studenții TUIAȘI dau viață campusului! În Tudor Vladimirescu s-a inaugurat un PARC cu mobilier URBN unic în IAȘI

Gheorghe Burnei a contestat măsura arestului la domiciliu, el urmând să solicite judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti ridicarea măsurii preventive sau înlocuirea acesteia cu controlul judiciar.

Şi procurorii au contestat decizia din 11 decembrie, aceştia solicitând judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivă a chirurgului ortoped Gheorghe Burnei.

Anchetatorii cer arestarea preventivă a lui Burnei pentru că medicul, prin activitatea defectuoasă pe care o exercită, “prezintă un pericol concret pentru starea de sănătate sau chiar pentru viaţa pacienţilor săi minori”.

Citeste si   5.028 CAZURI noi de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ