Share

Mai multi cetateni din Iasi au reclamat la politie un cersetor care simula un handicap fizic pentru a ii impresionat pe trecatori.

Cersetorul se prefacea ca nu are un picior pentru a ii sensibiliza pe cei care trec pe langa el si, astfel, sa-i determine sa ii dea bani. Cativa cetateni insa si-au dat seama ca barbatul doar se preface si l-au reclamat la politie.

Lucratorii institutiei noastre s-au deplasat operativ la adresa indicata, ocazie cu care l-au depistat pe numitul B. N., de 35 ani, domiciliat in judetul Iasi, in timp ce apela la mila conducatorilor auto. In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca acesta avea unul din membrele inferioare ascuns printre articolele vestimentare, pentru a simula un handicap fizic”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Cersetorul a primit o amenda in valoare de 200 lei, conform Legii 61 din 1991, privind apelarea, in mod repetat, la mila publicului, de catre o persoana apta de munca, scrie stirileKanalD.ro

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ