Un cerșetor român de 48 de ani a fost ucis în Suedia, de o bandă de adolescenţi. Gheorghe Hortolomei Lupu, 50 de ani, era cerşetor şi ar fi fost atacat şi umilit

Poliţia a arestat un băiat de 16 ani, iar un altul de 15 este, de asemenea, suspect. Alţi doi tineri au fost interogaţi.

Citeste si   În timpul stării de URGENȚĂ, PRIMĂRIA ERBICENI se pregătește de ... CRĂCIUN

Gheorghe Hortolomei Lupu, cunoscut drept Gică de localnici, era originar din Bacău şi venise de 4 ani în Suedia. Bărbatul de 50 de ani era cerşetor şi nu avea adăpost.

Pe 8 august, a fost găsit mort într-un parc din Huskvarna, o suburbie a oraşului Jonkoping, din sudul Suediei. În acel parc românul obişnuia să doarmă. Iniţial, anchetatorii au crezut că este vorba despre moarte naturală şi au spus că băcăuanul a suferit un stop cardiac.

Citeste si   Alte 11 DECESE din cauza COVID -19 au fost raportate în România! Numărul la NIVEL național a AJUNS la 133

După o săptămână însă, s-a produs răsturnarea dramatică de situaţie. Poliţia a început să trateze cazul drept crimă şi a pornit în căutarea autorilor.

Anchetatorii au reuşit să afle că este vorba despre o bandă de adolescenţi. O serie de înregistrări video tulburătoare apărute pe reţelele de socializare la câteva zile după moartea lui Gheorghe Hortolomei Lupu au atras atenţia criminaliştilor. Filmuleţele au fost postate chiar de adolescenţi, care s-au lăudat că au abuzat şi umilit cerşetorul român.

Citeste si   Bilanț OFICIAL: 122 de DECESE cauzate de INFECȚIA cu coronavirus, în România