Share

La controlul de frontieră, lucrătorii vamali au constatat că pe numele tânărului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Federația Rusă

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetățean din Repubica Moldova, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emisă de autoritățile din Federația Rusă.

Poliția de Frontieră IașiÎn data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în Federația Rusă, cetăţeanul din R. Moldova Timofei C., în vârstă de 31 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii vamali au constatat că pe numele tânărului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Federația Rusă la data de 31.03.2017.

Persoana avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt cu violență săvârşită pe teritoriul rusesc.

Timofei C. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ