Share

În cadrul vizitei la Balș, Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu a fost însoțită de către Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa.

Cu acest prilej, Popa și-a asumat răspunderea față de cetățenii comunei cu privire la implementarea unor proiecte vitale pentru comuna Balș.

Principalele doleanțe ale locuitorilor din Balș țin de extinderea rețelei de canalizare și creșterea numărului locurilor de muncă.

Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SINEȘTI sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare

„Orice comună are probleme. Noi suntem niște persoane foarte harnice aici, în Balș, și cred că merităm o canalizare foarte bună. Asta ar fi principala problemă”, a declarat un cetățean aflat la eveniment.

„Ministrul Muncii a venit la Iași pentru a clarifica situația salariilor și celelalte probleme, pentru că s-a produs în media o dezinformare a acestor legi. S-au dublat alocațiile la 40 la 82, nu s-au micșorat”, a declarat Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași.

„Noi avem nevoie mare de canalizare, de fose, sunt doar promisiuni peste promisiuni, de asta pleacă tineretul în alte părți, iar noi, cei rămași, aici, ne plictisim. Vreau să se rezolve drumurile, canalizarea și pensiile să fie o sumă cât de cât modestă. Am dori și noi să continuăm munca, pentru că încă suntem în putere, nu să ieșim la pensie așa repede”, a declarat unul dintre cetățeni.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ