Share

CFR Călători informează că, în perioada desfăşurării călătoriei apostolice a Papei Francisc la IAȘI, are în circulaţie capacitatea maximă de transport

Suplimentările vizează ziua de Sâmbătă, 1 iunie, pe rutele:

  • Iași – Bacău
  • Iași – Pașcani
  • Iași – Vaslui

Evenimentele religioase din perioada 31 mai – 1 iunie 2019 vor genera vârfuri de trafic semnificative în circulația trenurilor, iar pentru evitarea supra-aglomerării, pasagerii sunt rugați să își programeze din timp călătoria către zonele de desfășurare a manifestărilor, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători și să îşi cumpere cu anticipație legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție.

Citeste si   Mihaela TUDOSE muzeograf al Muzeului Memorial „Mihail Kogălniceanu” din IAȘI: ”Activitatea tuturor MUZEELOR depinde de fluxul de VIZITATORI”

Mesajul CFR pentru studenți

CFR Călători face un apel la studenții care beneficiază de călătorii gratuite pe calea ferată să își programeze călătoriile astfel încât să evite utilizarea celor mai solicitate trenuri pentru evenimentele religioase din orașele respective.

Totodată, pentru a preîntimpina aglomerația de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR, recomandăm cumpărarea cu ANTICIPAȚIE și ONLINE de pe www.cfrcalatori.ro și de la automatele de vânzare bilete din stațiile de cale ferată.

CFR Călători informează că, în zilele evenimentelor, toate trenurile Regio suplimentare care vor deservi localitățile Miercurea Ciuc (1 iunie), Iași (1 iunie) și Blaj (2 iunie) vor avea regim de rezervare a locurilor, pentru asigurarea unui transport în condiții optime.

Citeste si   Efectivul de SALARIAȚI din județul IAȘI este în SCĂDERE

Indiferent de canalul de distribuție ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante

De exemplu, la cumpărarea cu anticipație reducerea este de până la 25%, la biletul dus-întors reducerea este de 10%. Pentru biletele cumpărate online se acordă o reducere suplimentară de 5%. Reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Suplimentar față de mersul  trenurilor într-o zi normală vor circula în plus încă două trenuri de călători. Unul care va circula pe ruta  Adjud- Iași și retur, care a are 10 vagoane și care este special comandat pentru cei care vor participa la această manifestație. Respectiv un alt tren Roman – Iași care are tot 10 vagoane. Trenurile care sunt în programul normal al zilei respective vor fi suplimentate  in medie cu 2 – 3 vagoane. pentru perioada respectivă ne așteptăm la un flux de călători  de aproximativ 10000 de călători”, declară Directorul Sucursalei CFR Iași, Adrian Hristov.

Citeste si   Comuna MIROSLAVA este în continuă EXTINDERE! Se va moderniza și REABILITA școala din localitatea Ciurbești

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ