Share

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a acordat un interviu pentru STIRIPESURSE.RO în care a explicat cum stă situaţia în acest moment în partid.

Bădălău a precizat că ar oportună schimbarea lui Mihai Chirică din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PSD Iaşi, dar nu şi excluderea sa din partid.

De asemenea, Bădălău susţine că a avut convorbiri cu liderii de organizaţii judeţene ai PSD şi că nu există sub nicio formă pericolul să apară o ruptură între partid şi guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Citeste si   100% TU DECIZI! Carmen Dan, mărirea și decăderea. Secretara de școală ajunsă șefă la Interne
R. Dacă se va pune problema excluderii lui Mihai Chirică din PSD, dumneavoastră cum vă veţi raporta?

Bădălău: Nu cred că este cazul să vorbim despre o excludere din PSD, eu nu cred că se va ajunge la asta. În schimb, ştiţi că domnul Chirică este preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PSD Iaşi şi cred că ar fi oportună schimbarea din această funcţie. Nu poţi să ai astfel de poziţii ca preşedinte de filială, dacă nu te consulţi cu cei din conducerea centrală. Dacă se va cere un vot pe o astfel de propunere, eu cred că ar fi oportună schimbarea.

Citeste si   Scandal la procesul Elenei Udrea. Cine i-a huiduit pe fostul ministru și pe Dorin Cocoș
R. Încercaţi să păstraţi controlul asupra Primăriei Iaşi, prin menţinerea domnului Chirică în PSD?

Bădălău: Nu este vorba despre asta, dar, uitaţi, eu am fost preşedinte de organizaţie mulţi ani înainte să vin în funcţia de preşedinte executiv al partidului. Ştiu ce înseamnă această funcţie şi înţeleg că nu poţi să ai poziţii de capul tău, fără o consultare cu cei din conducerea centrală a partidului.

Citeste si   Ludovic Orban, consultări cu reprezentanţii sectorului cultural independent. Scheme de ajutor de stat dedicate actorilor independenţi, în lucru

Interviul integral îl puteți citi pe stiripesurse.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ