Share

Primarul Iasului, Mihai Chirica șterge pe jos cu Clubul Sportiv CSM Politehnica Iași, numindu-i incompetenți în ședința de Consiliu Local, după ce în nenumărate rânduri și-a făcut imagine pe spatele clubului și a dat bani doar când era interesul lui, lăsând-l pe Mircea Rednic să plătească salariile și chiriile din banii proprii.

Contextul

În cadrul ședinței de CL, consilierul local Mihai Liviu Gavril a precizat că au fost anumite probleme la sistemul de drenaj a stadionului din Copou, acuzând că pompele de irigare sufocă sistemul de drenaj, deasemnea acesta a ma declarat că înaintea meciului cu Clinceni, toată breteaua din fața tribunei oficiale era plină de balți.

„ Susțin cu cea mai mare îndârjire managementul de la Clubul Sportiv Politehnica Iași în aceste momente foarte grele în care clubul trebuie să obțină evitarea retrogradării.

Cred că sunt în asentimentul colegilor mei când spun că dăm mână deschisă președintelui Ciprian Paraschiv, îi promitem susținere pe toate căile numai că el a susținut o conferință de presa în care a promis executivului că va face un audit astfel încât să știm care este situația financiară a clubului până în momentul preluării de către domnia sa. Pe această cale îl rog să facă acest audit și să îl arate public.”

Reacția primarului Mihai Chirica a fost una virulentă și deplasată amenințând inginerii care lucrează la stadion și calificând prestația Politehnicii ca fiind una cu „rezultate zero”.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

“Eu de când sunt primar, și nu numai, atunci când echipei i-a mers prost, au găsit un vinovat. Ori era gazonul, ori nu era pista de alergare suficient de dreaptă și de asta echipa a jucat prost.”

“Își găsesc de fiecare dată motive de incompetență”

“Suprafața de joc este și drenabila și practicabilă, este pusă de anul trecut din noiembrie deci nu putea să aibă probleme de funcționare în mai 2020. A trecut și peste ploile de toamnă și peste secetă. Au curs nu mai puțin de 2 milioane de litri de apa pe suprafață de teren în 30 de zile care s-au infiltrat în pământ.

“Mai au și un inginer p-acolo care se dă specialist dar am să dau cu crucea peste el, să îi spun să vorbească ca un specialist când se adresează domniilor voastre, nu să arunce tot felul de teorii”.

“Ei să pună mâna să joace fotbal, să facă tactica de joc și să aducă puncte la Iași. În caz contrar, s-ar putea să avem un alt ton în relația dintre mine și echipă. De fiecare dată ei cer bani și rezultatele sunt zero.

M-am saturat de lucrurile astea!

“Nu voi face nici un pas înapoi în a susține clubul de fotbal. Au unul dintre cei mai buni antrenori din țară. Lor le merge treaba prost, nu știu să se promoveze, nu au nici până în momentul de față o echipă de susținători și sponsori pentru că nu se apropie nimeni de fețele alea insipide de la marketing de la ei, că nu stiu să își atragă un număr cât mai mare de abonați pe pagina lor de facebook. Ei nu au puterea să meargă mai departe, nu îi duce mintea. Nu există o echipă de profesioniști în marketingul acestei echipe“

Aparent, Mihai Chirica dă vina pe echipa de marketing a echipei, acuzând că sunt și persoane de 75-80 de ani, membri ai Consiliului Director, care nu mai au ce căuta acolo.

Citeste si   180.760 de COPII din județul IAȘI beneficiază de ALOCAȚIA oferită de către STAT

Contactat de către reporterii ziarului Buna Dimineața Iași, Președintele CSM Politehnica Iași, Ciprian Paraschiv, a spus că nu cunoste subiectul, se interesează și revine cu o declarație.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ