Share

Faptul că domnul Chirica se situează în continuare în afara PSD o demonstrează faptul că folosește tribuna Primăriei Iași pentru a lansa atacuri la persoană și a cere excluderi și demisii din partid. Consider că este un abuz să transformi sediul Primăriei, locul tău de muncă plătit din banii cetățenilor, în tribună în care comentezi activitatea partidului politic din care faci parte!

Comunicat de presă

Încălcarea repetată și cu bună știință a statutului PSD i-a atras domnului Mihai Chirica pierderea funcțiilor politice la nivel central și județean care i-au fost oferite de Partidul Social Democrat.

Chiar și așa, devenit simplu membru de partid la Organizația de cartier Nicolina-CUG (e fals că ar fi revenit pe poziția de președinte executiv!), dânsul continuă să formuleze în spațiul public opinii împotriva unor colegi și lideri ai PSD.

Faptul că domnul Chirica se situează în continuare în afara PSD o demonstrează faptul că folosește tribuna Primăriei Iași pentru a lansa atacuri la persoană și a cere excluderi și demisii din partid.

Consider că este un abuz să transformi sediul Primăriei, locul tău de muncă plătit din banii cetățenilor, în tribună în care comentezi activitatea partidului politic din care faci parte!


Chirica își prezintă planurile de viitor în zona politică. Continuă dizidența alături de Cătălin Ivan


În calitate de vicepreședinte al Organizației județene PSD Iași ne desolidarizăm total de orice declarație politică a domnului Chirica.

Citeste si   Ședință de Guvern | Ludovic Orban: ”Sprijinim studenții care beneficiază de burse sociale”. Tablete de 50 milioane de euro

Ca și în zilele în care era vârf de lance al propagandei anti-PSD, dânsul acționează și acum în nume propriu, ignorând forurile statutare ale organizației județene a partidului.

Domnul Chirica pare deranjat că trebuie să respecte democrația internă de partid.

Are însă la îndemână varianta demisiei din PSD, ca să spună oricând și oriunde orice dorește, fără să încalce niciun statut, dar nu credem că are curajul să o facă deoarece și-ar pierde mandatul de primar obținut tot cu ajutorul PSD.

Așadar, declarațiile dânsului, oricare ar fi conținutul lor politic, nu reprezintă poziția PSD Iași.

Citeste si   Situație incredibilă la alegerile locale 2020! Primarul DECEDAT din Deveselu - CANDIDAT pe buletinul de vot

Însă, forurile partidului vor trebui să aplice în continuare Statutul atunci când constată orice fel de abateri.

De asemenea, atrag atenția opiniei publice că propunerile PSD Iași pentru anumite demnități în Guvern nu reprezintă apanajul domnului Chirica, așa cum i-a convenit dânsului să lase de înțeles, ci al Organizației județene PSD Iași, prin Biroul Permanent Județean.

Acest for politic va analiza mapa profesională a fiecărui candidat, va vota și va recomanda lista cu cei care îndeplinesc criteriile de accedere la funcții guvernamentale și pentru care Organizația județeană PSD Iași își asumă răspunderea.

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Luptă strânsă la București: ce arată ultimul SONDAJ

Orice propuneri venite pe alte filiere sunt simple intoxicații venite din partea unor membri care nu înțeleg că numirile în astfel de structuri nu se fac la masa verde.

 

          Ovidiu Mugurel Laicu

Vicepreședinte PSD Iași


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ