Share

Preţurile chiriilor ȋn centrele universitare cresc ȋn fiecare an

Chiriile din oraşele mari precum Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Sibiu, Braşov au înregistrat în această toamnă o creştere de 20-25% faţă de lunile de vară, capitala având cele mai mari creşteri.

Preţurile chiriilor din capitală sunt ȋntre 400 şi 550 de euro la apartamentele de 2 camere. „Chiria locuinţele situate ȋn apropierea staţiilor de metrou, ȋn special cele de pe magistrala Pipera-Berceni, vor costa aproximativ 500 de euro pentru 3 sau chiar 4 camere”, a declarat directorul general al agenţiei imobiliare Silver House Invest, Monica Răschitor, în cadrul comunicatului.

Evoluţia preţului chiriilor este octombrie-noiembrie, interval în care preţurile chiriilor pot creşte chiar şi cu 35%, în funcţie de poziţia imobilului şi dotările acestuia.

Citeste si   Focar de COVID-19 la Liceul Pedagogic „VASILE LUPU” din IAȘI! 8 ELEVI au fost depistați POZITIV!

Cei mai mulţi dintre studenţi aleg să împartă chiria cu alţi colegi având în vedere costurile de pe piaţă, potrivit studiului.

 În ceea ce priveşte preţul mediu de ȋnchiriere al apartamentelor de 2 camere adăugate pe platforma Wizmo.ro, ȋn perioada 15 august-15 septembrie 2017 acesta a fost de 485 de euro ȋn Cluj şi 500 ȋn Bucureşti, iar al celor de 3 camere, de 650, respectiv 700 de euro, potrivit directorului general al CEO Wizmo.ro, Maarten Deboo.

Citeste si   Nucleul politic Mihai Chirica-Costel Alexe vrea alianță politică pentru majorități în Consiliul Local și Consiliul Județean cu USR-PLUS și PMP

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ