Share

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași și-a ales rectorul pentru următorii 4 ANI

Pe parcursul zilei de 16 ianuarie 2020, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași s-au desfășurat alegerile pentru stabilirea membrilor Consiliilor Departamentelor și Consiliilor Facultăților de Medicină, Medicină Dentară, Farmacie și Bioinginerie Medicală, a membrilor Senatului Universității, pentru alegerea Directorilor de Departament și a Rectorului.

Citeste si   Rezultate dezastruoase pentru Camelia GAVRILĂ și Maricel POPA! Se cere DEMISIA celor doi

S-au prezentat la vot 707 cadre didactice și cercetători dintre cele 730 înscrise pe listele de vot și toți cei 37 de reprezentanți ai studenților, participarea la vot fiind de 97%.

Pentru cea mai importantă funcție din universitate, cea de Rector, și-au depus candidaturile Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna și Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu

Urmare a votului cadrelor didactice, cercetătorilor și reprezentanților studenților, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în mandatul 2020-2024, este Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Rezultatul alegerilor pentru funcția de rector:

Punctaj Nr. voturi de 1

cadre didactice

Nr. voturi de 1

studenți

1.    Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu 1175,86 440 23
2.    Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna 1452,14 217 14

 

La ora emiterii acestui comunicat, se centralizează voturile exprimate pentru Senat, membrii Consiliilor Facultăților, Directorii de Departament și membrii Consiliilor Departamentelor, rezultatele alegerilor pentru aceste structuri academice urmând să fie postate în cursul zilei de astăzi, 17 ianuarie 2020, pe site-ul Universității.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ