Cinci ani de la tragedia din Munţii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion au pierit într-unul din cele mai grave accidente aviatice ale României

 

Se împlinesc cinci ani de la tragedia aviatică din Munţii Apuseni. Cinci ani de când pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa într-unul dintre cele mai grave accidente aviatice de la noi. Ca de fiecare dată, Romaniţa Iovan şi-a comemorat fostul soţ la locul accidentului. A mers pe munte alături de fiul ei şi s-a rugat împreună cu moţii care, în ziua dezastrului, i-au găsit pe supravieţuitori după şase ore de căutări.

Citeste si   Ce prevede Ordonanţa Militară nr. 8! Ministerele şi PRIMĂRIILE asigură hrana şi locuri de CAZARE pentru personalul MEDICAL

“Cine crede în zbor, este stăpân peste zare!”. Este mesajul inscripţionat pe tricoul Romaniţei Iovan, dar purtat şi de mai multe persoane care au participat la slujba de comemorare a pilotului Adrian Iovan şi a studentei Aurelia Ion.

Romaniţa Iovan a venit şi în acest an însoţită de fiul ei şi al regretatului pilot. Nu au mai putut urca pe Vârful Petreasa, chiar în locul în care avionul s-a prăbuşit, pentru că acolo, la 1400 de metri altitudine, zăpadă măsoară aproape doi metri.

Citeste si   Compania Royal Print DONEAZĂ 1000 de viziere pentru MEDICII din spitalele din IAȘI

Zeci de oameni au participat la parastas. Localnici, prieteni, dar şi moţii care au salvat atunci vieţile celor cinci supravieţuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ