Share

Cei cinci copii din Iași au fost găsiți asfixiați, cel care a sunat la 112 fiind profesorul de sport. Elevii jucau Balena Albastră, joc din care au murit deja mai bine de 100 de copii în lumea întreagă.

UPDATE ora 15:25. Echipajele medicale au aflat că a fost vorba despre un joc colectiv prin care copiii își țineau respirația, își încrucișau mâinile în formă de X pe piept, iar alt copil îi strângea, presând tot pe piept.

Citeste si   PERSONALUL Serviciului de reintegrare a PENITENCIARULUI Iași vă invită la EXPOZIȚIA REGIONALĂ ”Educație și RESTAURARE prin artă SACRĂ”

Ce este jocul Balena Albastră? Copiii și adolescenții sunt manipulați să recurgă la cele mai nebunești gesturi


UPDATE ora 13:50. Incidentul s-a petrecut la școala gimnazială Veronica Micle din Bucium. Elevii au leșinat, iar în cădere s-au lovit. Două fete au fost găsite în clasă, iar alte două, în baie.

Citeste si   SITE-ul de CAMPANIE al PNL Iași are un NOU ADMINISTRATOR! Sora lui Costel ALEXE, Adina DURA conduce ”PULSULUI IEȘEAN”?

Starea celor cinci copii este stabilă.

 

Cinci copii, elevi de clasa a VI-a (patru fete și un băiat) s-au sufocat în timp ce jucau „Balena Albastră”. Ei își țineau respirația, iar alt copil le apăsa piepturile – aceasta fiind una dintre probele jocului.

Cel care a sunat la 112 a fost profesorul de sport, după ce a fost alertat de alți elevi.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Copiii au fost transportați de urgență la spital. Conducerea unității de învățământ a organizat rapid un consiliu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ