Share

Conform martorilor, citaţi de Daily Mail, toţi cei 5 răniţi sunt români şi lucrau la o spălătorie auto din Londra. Tot martorii susţin că şoferul, beat, a intrat intenţionat în grupul format din români, grup aflat pe trotuar.

Una dintre victime, un tânăr de 25 de ani, este într-o stare gravă la spital, în timp ce alţi doi, o femeie de 35 de ani şi un alt tânăr de 25 de ani, sunt în stare “gravă, dar stabilă”. Un video filmat cu telefonul mobil arată carnagiul şi martorii care se grăbesc să ajute victimele, imediat după incident.

Citeste si   Ansamblul mixt Palas IAȘI, al companiei IULIUS, singurul PROIECT certificat LEED® Neighborhood Development din EUROPA Centrală și de Est

Cinci persoane au fost rănite duminică şi au fost transportate la spital, după ce o maşină a intrat într-un grup de pietoni în zona de sud-est a Londrei, a anunţat un oficial din cadrul poliţiei, care a precizat că şoferul a fost reţinut, relatează cotidianul The Guardian, potrivit Mediafax.

Vehiculul ar fi intrat pe trotuar şi a lovit mai mulţi pietoni, înainte de de a se izbi de un zid.

Şoferul maşinii a fost reţinut de un poliţist aflat la faţa locului, fiind arestat sub suspiciunea că ar fi condus într-un mod periculos.

Citeste si   În 7 minute s-au acordat 350.000.000 de EURO! Iată lista CÂȘTIGĂTORILOR din IAȘI

Persoanele rănite au fost transportate la spitale din sudul şi estul Londrei, iar momentan nu există mai multe detalii cu privire la starea răniţilor.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ