Share

O tânără de 32 de ani a murit, iar un bărbat a fost grav rănit, în urma unui accident petrecut, ieri după-amiază, în zona localităţii Strunga, din Iaşi. 

Alexandra Ionela Rotaru se afla la volanul autoturismului său, marca BMW, când a pierdut controlul volanului, s-a rotit pe şosea şi a fost izbită de un Logan care venea din sens opus. Ea era angajată la Primăria Valea Lupului şi era divorţată.

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 9 localități se află în SCENARIUL ROȘU

Din nefericire, în pofida eforturilor depuse de medici, tânăra nu a mai putut fi salvată. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de 50 de minute, dar totul a fost în zadar.

Femeia venea din Roman şi se ducea la Iaşi şi, cel mai probabil, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul maşinii. Impactul a fost unul extrem de violent, iar Alexandra Ionela Rotaru nu purta nici centură de siguranţă, conform observator.tv.

Citeste si   Cum înțelege Direcția Silvică IAȘI să "gospodărească" fondul FORESTIER! Piatra din albia RÂULUI dusă la proprietatea lui ALEXE!?

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ