Astrologia te poate ajuta, arătându-ți modurile în care iubește fiecare semn în parte, cât de pasional sau de profund este în dragostea sa și cât de dispus este să rămână într-o relație pe termen lung. 

1. Săgetător

Săgetătorul este considerat un semn independent, dar atunci când iubește o face din tot sufletul și sacrifică orice pentru persoana dragă. Fiind un semn de foc, se aprinde repede și arde cu vâlvătaie, dragostea sa fiind la fel de pasională ca a Leului sau a Berbecului. Dar, spre deosebire de aceste două zodii, Săgetătorul este mai altruist și mai profund în dragostea sa și intră în relații mult mai durabile.

Citeste si   Dieta de urgență - Cum slăbești accelerat și eficient - Programul pe zile

2. Pentru Rac, iubirea este cel mai important lucru din lume și se va dedica în totalitate relației sale. Racul nu caută legături pasagere, nici nu se lasă sedus de aventuri. Scopul vieții sale este de a găsi persoana cu care să împărtășească bune și rele și alături de care să se trezească în fiecare dimineață. Familist convins, Racul face ca orice relație a sa să devină una oficială. Citește continuarea.

Citeste si   Femeile Răului din zodiac. Seamănă ură și suferință pe unde trec
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ