Share

Petrecerea de întâi decembrie s-a terminat tragic în Galaţi. Patru prieteni care se întorceau acasă s-au izbit, în mare viteză, de un stâlp de la marginea drumului.

Martorii spun că şoferul ar fi condus cu peste 150 de kilometri pe oră, iar în maşină tinerii erau preocupaţi de o transmisiune live pe o reţea de socializare. Doi dintre ei au murit pe loc. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Prin faţa camerei de bord, abia poate fi zărită maşina. Trece fulgerător. După câteva clipe, cursa nebună se opreşte violent într-un stâlp de electricitate. Doi dintre cei patru prieteni au murit pe loc.

Citeste si   Mihai CHIRICA a obținut un nou MANDAT la PRIMĂRIA municipiului IAȘI

Şi imediat a apărut o informaţie care dă fiori. Şoferul ar fi pierdut controlul volanului distras de transmisiunea live pe o reţea de socializare.

Cel mai probabil, se întorceau de la o petrecere de Ziua Naţională. Martorii spun că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 180 de kilometri pe oră. Şoferul de 35 de ani conducea acasă trei adolescente, toate minore. Tânăra aflată în dreapta lui nu a mai putut fi salvată.

Cele două eleve care au supravieţuit au 14, respectiv 17 ani. Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele de laborator pentru a vedea dacă şoferul consumase alcool sau droguri. Vor verifica şi telefoanele mobile, pentru a afla dacă, într-adevăr, înainte de imapact, au fost preocupaţi să transmită live pe internet ce se întâmplă în maşină.

Citeste si   Ce spun primarii IEȘENI după finalizarea ALEGERILOR LOCALE? Dan NIȚA: „În noul mandat vom încerca să schimbăm fața comunei noastre”

Zeci de mesaje de condoleanţe pentru Denisa şi Claudiu

Pe Facebook au apărut zeci de mesaje de condoleanțe pentru tânăra de 17 ani, dar și mesaje în care șoferul este criticat dur pentru teribilismul său.

„Denisa nu pot sa cred ce aud. Ieri erai așa de bine, nici o secunda nu m-am gandit la asa ceva.. chiar dacă noi nu prea vorbeam, erai o persoana minunata și nu meritai un asemenea lucru.. Dumnezeu sa te odihnească”.

Citeste si   PREZENȚĂ de 37,28% la VOT în județul IAȘI! Câți alegători au ieșit la VOT în localitățile ieșene?

„Dumnezeu sa te ierte iubirea vieții mele”.

„Cum Denisa sa ne parasesti atat de repede? De ce? Nu mi pot exprima tristetea in cuvinte…..Vei ramane o amintire frumoasa si calda in sufletele noastre….. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”.

„Dumnezeu sa-i ierte! Inconstienta se plateste scump, dar in aceasta situatie e vorba si de cealalta viata luata cumva pe aceeasi iresponsabilitate……Nu cred ca si celelalte 2 fete care erau in masina o duc mai bine dupa acest eveniment! Mare pacat ca trebuie sa mai plateasca si altii”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ