Share

“Cu unii preeședinți de orgaizații, înainte de a se lua decizii (privind nominalizarea candidaților la diverse funcții locale – N.R.) am avut discuții și am avut și eu anumite recomandări. Unii au ținut cont, alții nu, Dacă azi PSD n-ar fi avut un scor politic de 31%, 20 de posturi de președinți  de consilii județene, peste 1.400 de primari, azi discuția ar fi fost “cine îl înlocuiește pe Ciolacu. Dacă eu mi-am asumat, vrea să-și asume și acei președinți cărora le-am spus să nu candideze, pentru că cifrele le erau împotrivă,” a afirmat Ciolacu. Liderul PSD n-a vrut să dezvăluire dacă Marian Oprișan a fost unul dintre cei aflați în această postură.

Citeste si   Cristian Diaconescu propune ca anul școlar să continue cu vacanța mare din cauza epidemiei de coronavirus

La finalul ședinței conducerii lărgite a PSD, liderul social-democrat a anunțat că în următoarele trei zile va avea discuții cu toți șefii de organizații, punctual pe rezultatele de la alegeri și că este posibil ca și alții să facă un pas înapoi. 

Marian Oprișan a fost schimbat de la șefia PSD Vrancea, iar Marcel Ciolacu a preluat interimatul. Și la PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a fost schimbat cu Marian Mina, care a preluat interimar conducerea.

Citeste si   Nicolae Băniciou, lăsat fără imunitatea parlamentară, vrea să ajungă cât mai repede în fața instanței: Toate acuzațiile sunt niște minciuni

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ