Share

“Acum, când sănătatea publică a țării se află pe marginea prăpastiei, când nu este încă prea târziu, este nevoie de măsuri clare, coerente, propuse de specialiști, nu de tot felul de habarniști. Altfel, mii de vieți se vor pierde în continuare și vor fi trecute în contul ambiției liberale pentru obținerea unei puteri iluzorii. De luni de zile #PSD i-a solicitat președintelui Iohannis să renunțe la rolul de lider de facto al PNL și să redevină președintele tuturor românilor. E bine că măcar în al doisprezecelea ceas a înțeles că trebuie să asculte de sfatul specialiștilor, iar apoi să cheme la Cotroceni liderii tuturor partidelor parlamentare pentru a se ajunge la o înțelegere unanimă cu privire la #planul prin care statul să poată prelua din nou controlul asupra pandemiei!”, este mesajul transmis de liderul PSD prin intermediul rețelei de socializare.  Vă reamintim că, astăzi, de la ora 15:00, a fost convocată o ședință de urgență la Palatul Cotroceni de evaluare si de gestioanre a epidemiei de coronavirus de la noi din țară. 

Citeste si   ”Legile Puterii”|Cătălin Predoiu, anunț de ultim moment despre extrădarea fugarilor români. De ce nu sunt aduși în țară și câți sunt urmăriți

La ședință vor participa, alături de președintele Klaus Iohannis, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, reprezentantul României în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, Alexandru Rafila, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății general dr. Ionel Oprea.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ